top of page
espai-vital-cardedeu-tallers.jpg

Talleres mensuales

Tallers de Dansa del Ventre en Espai Vital Cardedeu

Dansa del ventre

La dansa del ventre, sorgeix al orient i està relacionada amb la fertilitat femenina. Moviment corporal complet: fisic, emocional i mental) que ajuda a la dona a redescubrir-se, valorar-se i gaudir el seu cos com a dona.

Cercle de dones

Tallers i classes de Sol Pélvic i Periné Espai Vital Cardedeu

Sol pelvic i periné

A les dones, tant per prevenir, com a les que ja estan patint els efectes; per sentir i reforçar el sol pèlvic amb suavitat però amb fermesa. Tallers d'una sèrie de 12 sessions per conèixer, sentir i practicar el periné i sol pèlvic d'una manera conscient i amb el fet de sentir amb cura i calma per poder integrar la practica en la vida diària, i axis poder viure amb naturalitat i benestar.

Tallers de Ballant els cicles de la dona en Espai Vital Cardedeu

Ballant els cicles

Taller per a la Dona; per canviar el xip de què la REGLA no és un rotllo, si no és un DO.
Viure el cicle menstrual amb consciència és posar consciència en la realitat de la dona, vivint cada fase del cicle amb les energies creatives que es manifesten i optimitzant-les amb naturalitat
Oferim tallers per retrobar-te amb naturalitat i harmonia amb la Dona Cíclica que ets, amb les 4 fases del cicle menstrual i les 4 fases de la lluna.

Tallers de Ballant  l'Afrodita en tú, a Espai Vital de Cardedeu

Ballant l'Afrodita en tu

BALLANT l'AFRODITA EN TU: Taller per a tu, DONA, on podras experimentar, vivenciar i expressar en el teu cos i els teus sentits i en moviment i la dansa viure la vida amb plaer i plenitud, conectant amb la deesa de l'amor (Afrodita)en tu, i el goig de viure en el dia a dia

En aquests tallers (teorics, practics corporals)començarem en experimentar la Vitalitat i fortalessa , habitant el cós amb la presencia, seguint amb la sexualitat, l'amor, la bellessa i la sensualitat ;deixar-nos fluir amorosament , iacceptar-nos com a dones eròtiques que som, solament pel fet de ser dones.

Donat aquest espai de plaer per sentir-te amorosa i experimentarás canvis en la teva vida diaria

Tallers de Dansa del ventre al embaraç en Espai Vital Cardedeu

Dansa del ventre al embaraç

A través de la dansa oriental, la dona se sent recolzada en la seva pròpia feminitat, i en la capacitat que té el seu cos d'afavorir una bona relació amb el nadó.

Tallers de La Menopausa en Espai Vital Cardedeu

La Meno pausa

Acceptar-la, reconèixer-la, viure-la, sanar-la, i integrar-la amb el moviment i la dansa.

Classes de Claqué en Espai Vital Cardedeu

Claqué

Desenvolupa la coordinació de moviments, que es pot aplicar a la vida diària. És un bon exercici saludable, divertit, i equilibrador de l'ànim i, que a més a més, promou la independència de moviments. Enforteix la concentració, i també l'abdomen per conservar l'equilibri i destinar part de la força als peus

Classes de Bollywood en Espai Vital Cardedeu

Bollywood

És el nom dels estudis de cinema de Bombay, però també és el cognom de la producció cinematogràfica de l'Índia que designa pel·lícules que segueixen algunes regles com el nom de les cançons i balls coreografiats obligatoris per a la pel·lícula. És una cerca contemporània combinada amb les danses clàssiques i ètniques de l'Índia. Posem un accent molt fort en l'expressió.

Ballant amb l'energia Femenina

bottom of page