top of page

Classe setmanal

Classes de Claqué en Espai Vital Cardedeu

Horarios

Divendres ( 2 classes al mes)

Classe setmanal

Claqué

És una dansa originària dels Estats Units consistent en l'accentuació rítmica d'una peça musical amb els peus. Neix a meitat del segle XIX de la barreja d'un ampli espectre d'estils de percussió: balls ètnics predominantment africans, anglesos, irlandesos i escocesos. El seu desenvolupament és paral·lel al del jazz i el del musical, però també al del ragtime, el swing, el bebop i les avantguardes musicals i els sons de la Machine Age (cotxes, soroll del metro i dels avions) En el seu origen, els ballarins ballaven descalços i el so era produït pels seus propis peus al contacte amb el terra; més tard es va utilitzar sabates amb sola i talons de fusta i en 1900, ja se'n van col·locar plaques metàl·liques en la punta i el taló És una dansa vigorosa, i requereix fortalesa física, perquè mitjançant l'aptitud aeròbica s'assoleixi el control del múscul.

BENEFICIS
•Desenvolupa la coordinació de moviments, que es pot aplicar a la vida diària. És un bon exercici saludable, divertit, i equilibrador de l'ànim i, que a més a més, promou la independència de moviments.
• Enforteix la concentració, i també l'abdomen per conservar l'equilibri i destinar part de la força als peus.

APRENENTATGE
Les classes d'1 hora, s'inicien amb un escalfament per estirar els músculs de les cames i peus. Es practiquen una sèrie de passos bàsics, augmentant combinacions + difícils a mesura que es guanya experiència.

bottom of page