top of page

My Items

Ime a title. ​Click here to edit me.

Ballant l'energia Femenina

Ballant l'energia Femenina

More
Ballant els cicles

Ballant els cicles

More
Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga

More
Moviment, Expressió i Dansa

Moviment, Expressió i Dansa

La dansa desperta en el teu cos l'expressió viva de la vida.

Amb una base tècnica de dansa, aquestes classes són una síntesi de les tècniques de dansa jazz, moderna i contemporània, treballant la flexibilitat, el reforçament muscular i tonicitat amb el ritme respiratori i energètic, així crea harmonia amb el cos, la música i la tècnica del moviment.

Expressió en Moviment

Expressió en Moviment

Ballar la vida és ser l'artista de la teva vida (Dansa Duende:
Balla el moment present per trobar-te amb els teus somnis, la vida
Experiència corporal i energètica de moviment, ballant amb música i en grup, connectant amb la presència, la consciència, i l'autenticitat, És aquí on comença a expressar-se l'artista dins teu,
En els Tallers explorem alguns aspectes de la vida, amb consciència corporal i reconeixent i escalfant el còs amb una sèrie de pautes de moviment on podràs experimentar l'energia en moviment individual i en grup, connectant amb el teu cós i amb els altres, fluint, acceptant el que hi ha..., alliberant el que sobra, i permitint renovar-te amb fluïdesa creant vida, e integrant-la experiencia en el teu cos.

Dansa del ventre al embaraç

Dansa del ventre al embaraç

A través de la dansa oriental, la dona se sent recolzada en la seva pròpia feminitat, i en la capacitat que té el seu cos d'afavorir una bona relació amb el nadó.

La  Meno pausa

La Meno pausa

Quan apareix la Menopausa en la vida, hi ha canvis físics, emocionals, mentals i hormonals... És el moment de FER una PAUSA, per donar-nos compte de què estem en una altra etapa de la vida: de LA DONA SABIA. Taller dirigit a totes les dones que estiguin disposades a experimentar i millorar aquesta etapa, per treure-li el millor partit: acceptant, sentint, experimentant, i prenen consciència d'aquests canvis, I així pogué canalitzar creativament les nostres energies pel nostre bé i el dels altres. Compartint, i reconeixent aquesta DONA SABIA I MADURA, que és Mestressa de la seva vida".

Dansa del ventre

Dansa del ventre

Aquesta dansa posseeix una dimensió no solament espiritual i artística, sinó també terapèutica, ja que a més d'afavorir la circulació sanguínia i el to muscular, també es revela com una tècnica de conscienciació corporal femenina, i ofereix el desbloqueig de cuirasses musculars,que són les que constitueixen segments del cos humà a on es concentren tensions, emocions i sentiments reprimits que alteren l'estructura i postura corporal, alliberant així a l'individu, físicament i anímicament. Actualment la dansa oriental és un tipus d'expressió artística que s'ha desenvolupat especialment a Egipte i el Líban, oferint un gran control de la musculatura pèlvica i abdominal, una molt bona coordinació i harmonia corporal, i una important via d'expressió de les emocions.

BENEFICIS
· Desbloqueig de les articulacions per aprendre a relaxar-se tant a nivell psíquic com físic.
· Prendre consciència de les diferents parts del cos, per tal d’aconseguir moure-les independents .
· Assolir uns coneixements creatius i d’expressió i d’improvisació.
· Aprendre a com s’ha d'executar la dansa en cada moment, seguint la música segons els moviments apresos.
· Millorar la flexibilitat i la coordinació dels moviments amb les diferents parts del cos
· Aconseguir donar emoció i sensibilitat als moviments corporals.
· Conèixer l’espai, l’equilibri, els límits del cos, els temps i els ritmes.
· Comunicar-se i inter relacionar-se amb el moviment i la dansa dins un espai lúdic amb les altres

Euritmia

Euritmia

Eurítmia és l'art del moviment de l'ànima, que s'expressa i s'exterioritza en el cos en moviment, dibuixant formes en l'espai, fent-lo visible amb les nostres mans i braços i els sons del llenguatge. En aquest acte de parlar amb el moviment entrem en les qualitats humanes del propi llenguatge, s'aprofundeix en les qualitats dels poemes que s'escolten, en el món què es parla. Un camí d'arrelament i expansió endins i fora d'un mateix, de claredat i consciència, d'alegria de ser i estar amb tu i amb els altres.

Sol pelvic i periné

Sol pelvic i periné

Sol Pèlvic i Periné és el conjunt de músculs i lligaments que sostenen la part inferior de l'abdomen: la bufeta, úter i recte, És com una "hamaca que aguanta els òrgans pèlvics, i és fonamental que estiguin tonificats per fer la seva funció. L'embaràs, el part i la menopausa, són els moments més delicats pel sol pèlvic, Durant la gestació aquests muscles suporten molt de pes, i en el part una gran distensió que debiliten la musculatura. Altres causes que els debiliten són l'obesitat, vestir-se amb roba molt ajustada, el restrenyiment, aguantar l'orina, la tos crònica, les rinitis al·lèrgiques, l'asma i els esports d'impacte.

Oferim Tallers (12 sessions) per conèixer aquesta zona (perineu, i sol pèlvic), per sentir-la, i reforçar aquests muscles amb exercicis suaus, i amb fermesa, d'una manera conscient amb el fet de sentir, amb cura i calma per poder integrar-los en la vida diària, i axis poder viure amb naturalitat i benestar.

Ballant els cicles

Ballant els cicles

Les dones som portadores de vida, i amb el cicle menstrual ens regenerem cada mes en el nostre propi cos BALLANT ELS CICLES és una sèrie de tallers d'evolució personal, en els que podràs descobrir, experimentar i reconèixer la dona cíclica que ets en el teu cos amb les energies creatives de les 4 fases del cicle menstrual i les 4 fases de la lluna. En vivenciar aquestes energies menstruals creatives, amb moviment i la dansa, les podràs identificar, sentir, i així podràs viure amb consciència el cicle menstrual amb harmonia i naturalitat, sentint l'EMPODERAMENT de ser DONA. Seran 5 tallers per connectar amb l'empoderament. El 1r taller serà una introducció a la dona cíclica, seguida de 4 sessions que correspondran cada una a 1 fase del cicle, acabant amb una sessió doble per recollir el treball fet. En els tallers es crearà un cercle, a on hi haurà una introducció del tema, compartirem les experiències, ballarem el cicle del dia, compartirem i reflexionarem sobre el que podem potenciar en la fase, acabant celebrant-la.

bottom of page